All Friends


منتدي لشباب وبنات كلية الاداب
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  اليوميةاليومية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
المواضيع الأخيرة
» موقع هيفيدك لو انتا اعلامى
الأحد أكتوبر 20, 2013 11:10 am من طرف عبدالرؤوف

» حصريا فيلم لا تراجع ولا استسلام بطوله احمد مكي ودنيا سمير غانم نسخه dvd
الأربعاء مارس 30, 2011 2:10 pm من طرف alaadido

» حصريا المسلسل التركي الرومانسي ( العشق الممنوع ) كاملا 165 حلقة
الأربعاء مارس 30, 2011 12:34 pm من طرف alaadido

» عمرو مصطفي صباح الخير يامصر
الأربعاء مارس 30, 2011 11:54 am من طرف alaadido

» تامر حسين بنحب بلدنا
الجمعة مارس 18, 2011 3:27 pm من طرف alaadido

» حصريا:عمرو مصطفي يابلدي
الثلاثاء فبراير 08, 2011 1:03 am من طرف محمد منير

» نحتاج الآن لتصحيح الثورة
الأحد فبراير 06, 2011 12:37 am من طرف fantomlovelife

» احلى بااااااااااااااااااااااك
الأحد فبراير 06, 2011 12:35 am من طرف fantomlovelife

» ((احـــصــائــــيـــات من الـــقـــرآن الــــكـــريــم)):---
السبت فبراير 05, 2011 6:13 am من طرف fantomlovelife

» كل يوم حديثين شريفين (متجدد)
السبت فبراير 05, 2011 6:10 am من طرف fantomlovelife

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
JOKOMANO
 
ميراا
 
زوزيتا
 
M.Zieada
 
dark man
 
محمد منير
 
DOLA
 
fantomlovelife
 
becaso
 
vip
 
تصويت
من هو افضل مشرف للأسبوع الرابع؟
moon alone
17%
 17% [ 5 ]
dark man
28%
 28% [ 8 ]
m zieada
21%
 21% [ 6 ]
زوزيتا
3%
 3% [ 1 ]
ميرا
31%
 31% [ 9 ]
مجموع عدد الأصوات : 29
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 2 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 2 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 48 بتاريخ الإثنين يوليو 31, 2017 3:55 am

.: عدد زوار المنتدى :.

www.hnwl3aha.yoo7.com
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 203 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو بلال بابا فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 13486 مساهمة في هذا المنتدى في 2220 موضوع
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
شجع مصر

filfan


شاطر | 
 

 طريقة عمل المكرونة بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
زوزيتا
فاكهة المنتدي
فاكهة المنتدي
avatar

عدد المساهمات : 1324
تاريخ التسجيل : 15/08/2009
العمر : 27
الموقع : فى قلب حبيبى

مُساهمةموضوع: طريقة عمل المكرونة بالبشاميل   الثلاثاء أغسطس 18, 2009 10:47 am



شوفوا يا حلوين

الشرح بتاعى مش هتلاقوا زيه
لازم تستغلوا الفرصة دى

دلوقتى هنعمل مكرونة بالبشاميل بس بالشقلوب
علشان أنا بحب اشرح بالشقلوب

وأكيد أكيد هتتلخبطوا ده شىء عادى جداً










أولاً نعرف الخطوط العريضة للعمل بعد كده نتعمق

كل الحكاية يبقى معاكى مكرونة مسلوقة والبشاميل واللحمة المفرومة اللى مع البصل دى اللى هتحطيها جواها
(على فكرة أنا بحبها بالفراخ)

المهم
هنعمل إيه بالـ 3 حاجات دول ؟

بتجيبى صينية وتدهنيها سمنة طبعاً الأول
بعد كده بتحطى نص كمية المكرونة
وفوقيها اللحمة (أو الفراخ اللى أنا بحبها)
بعد كده تحطى نص المكرونة التانى



ده كان الموضوع باختصار
لكن إحنا عايزين نعمله باحترافية

علشان كده لازم نعرف البشاميل الأول بيتعمل إزاى واحدة واحدة

طريقة عمل البشاميل :-
معلقتين سمنة تحمرى فيهم 4 معالق دقيق زى الشاطرة
بعد كده تضيفى نص كيلو لبن وتقليب بقى والكلام ده
الخليط ده هتسيبيه يبرد بعد كده تحطيله بيضتين وملح وفلفل وتقلبيه تانى وخلاص



عملنا البشاميل

انتى يا هانم يا اللى بتهزرى مع صاحبتك
أيوة انتى يا اختى
ركزى يا حبيبتى فى الدرس يمكن تنفعى
بنات آخر زمن صحيح

نيجى لموضوعنا

بعد ما عملنا البشاميل هنسيبه فى أى حتة ونعمل المكرونة

طريقة عمل المكرونة :-
هتجيبى مكرونة أقلام وتسلقيها عاااااااادى جداً
بعد ما تسلقيها هتآخدى نص البشاميل وتقلبيها فيه (الخطوة دى مش كل الناس بتعملها بس اسمعوا الكلام ده أنا ياما أكلتها وكانت تحفة )

كده يا حلوين بقى معانا مكرونة متقلبة فى نص البشاميل
ومعانا النص التانى من البشاميل
فاضل إيه تاااااااااااااانى ؟
آه
لازم نعمل العصاج بقى (اللى هو اللحمة المفرومة مع البصل يا اللى بتسألى)
طبعاً يا هانم وانتى هتسمعى الأسامى دى فين
شاطرة بس تلعبى
ششششششششششش مش عايزه صوت



تجيبى بصلتين كبار وتقطعيهم وكده
ونجيب نص كيلو لحمة مفرومة وتشوحيها مع البصل فى السمنة أكيد يعنى
ومش عايزه واحدة تقوللى يعنى إيه تشوحيها
وربنا باللى فى رجلى

عملنا العصاج ومعانا البشاميل ومعانا كمان المكرونة اللى قلبناها فى نص البشاميل دى

هاتولى بقى صينية
هندهن الصينية سمنة الأول
بعد كده نحط نص المكرونة وفوقيها العصاج وفوقيه نص المكرونة التانى
استنوا رايحين فين
لسة معانا نص البشاميل اللى ما عملناش بيه حاجة
أهو النص ده هتحطوه ع الوش يا حلوين

كده قشطة أوى



مش فاضل غير خطوة واحدة ومهمة خالص (نسيت اسأل ماما هى مهمة ليه )
هندهن وش الصينية الجميلة اللى عملناها دى ببيضة
غالباً علشان الوش يحمر ويبقى شكله حلو
ما تخافوش ما بتبقاش زفرة ولا حاجة
لالالالالا
جربوا بس وقولولى










_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقة عمل المكرونة بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
All Friends :: ::مطبخ المنتدي:: :: مطعم المنتدي للماكولات-
انتقل الى: