baskota m مشرفة قسم اخبار النجوم
عدد المساهمات : 360 تاريخ التسجيل : 09/08/2009
| موضوع: مانجة جراتان الأحد أغسطس 30, 2009 1:50 am | |
| راقة اسبونج كيك - 150 ج كريم باتسير - 50 ج كريم شانتى - 50 ج مربى مانجة - مانجة مكعبات - جيلى للتلميع الطريقة نضرب الكريم باتسير بالمضرب السلك كويس ثم اضع علية الكريم شانتية واخلطهم ببعض كويس اضع فى صينية بايركس راقة من الكيكة الاسفنجية بالفانيليا ثم اضع عليها طبقة من مربى المانجو وافردها كويس ثم اضع طبقة من المانجو المقطع مكعبات طبقة كويسة لقرب حافة الصينية اضع خليط الكريمة على وش الصينية كله وافردة كويس ثم ادخله الفرن واولع الشعله اللى فوق فقط علشان الوش يعمل جراتان يعنى يحمر مش حياخد كتير يعنى خليكى جانبه لحد ماتطلعية وبعد مايبرد لمعية بالفرشاه بالجيلى وبالهنا والشفا
ملحوظة : لازم يتعمل بكريم شانتى زى الدريم ويب مثلا لكن مش بكريمة لبانى
| |
|
JOKOMANO المراقب العام
عدد المساهمات : 1688 تاريخ التسجيل : 08/07/2009 العمر : 33 الموقع : http://allfriends.gid3an.com
| موضوع: رد: مانجة جراتان الثلاثاء أكتوبر 20, 2009 8:22 pm | |
| | |
|
زوزيتا فاكهة المنتدي
عدد المساهمات : 1324 تاريخ التسجيل : 15/08/2009 العمر : 33 الموقع : فى قلب حبيبى
| موضوع: رد: مانجة جراتان الثلاثاء أكتوبر 20, 2009 10:17 pm | |
| حلوه اووى يا بسكوته
تسلم ايديكى | |
|